Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Χαμόδρακας

Γαγύλη Μ. 13, Καλαμαριά


Το συγκεκριμένο μαγαζί το επισκέφτηκα μία μέρα που ήξερα ότι θα γινότανε το αδιαχώρητο από κόσμο και ύστερα από την τελευταία μου εμπειρία στο γλυκάνισο  ήμουνα αρκετά επιφυλακτικός.
Βέβαια η φήμη του μαγαζιού είναι πολλή καλή όμως οι τιμές του θεωρούνται τσιμπημένες. Με την πρώτη ματιά στον κατάλογο βρήκα ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, σκέφτηκα ότι βρισκόμασταν στο σωστό μονοπάτι.
Όπως είπα και πριν το μαγαζί ήτανε γεμάτο και λαμβάνοντας υπόψη ότι απουσίαζε αρκετό προσωπικό το σέρβις είχε κάποια καθυστέρηση αλλά σε λογικά, για τα δεδομένα επίπεδα. Όταν όμως άρχισε η ροή των φαγητών όλα μπήκανε στο σωστό δρόμο. Τα θαλασσινά ήταν όλα φρέσκα και καλοψημένα, οι σαλάτες και τα συνοδευτικά νοστιμότατα (η μόνη παρατήρηση είναι η ποσότητα της σαλάτας που θα την προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη).
Οι σερβιτόροι, παρόλο το φόρτο εργασίας ήταν ευγενικοί, εξυπηρετικοί και με το χαμόγελο στα χείλη. Μοναδική παραφωνία ο υπεύθυνος του ταμείου (δεν γνωρίζω αν είναι ο ιδιοκτήτης ή ο μετρ) που ήταν αρκετά απότομος. Οι τιμές κινήθηκαν σε καλά για την εποχή και την ποιότητα του μαγαζιού, ειδικά αν σκεφτείς ότι μαγαζιά με μόνο ατού το μοντέρνο στήσιμο του μαγαζιού χωρίς την παραμικρή «επένδυση» στην κουζίνα (που είναι και το κύριο κομμάτι σε ένα εστιατόριο) κοστολογούν τα πιάτα τους πανάκριβα.
Βαθμολογία: 8,5 στα 10   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου